Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους :

1) Με τηλεφωνική παραγγελία καλώντας 210 49.10.700 (5 ΓΡΑΜΜΕΣ) (από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 16:30) μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία , καθώς  και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας.  Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες μπορείτε να καλείται στο κινητό 6932-656662 κος Βασιλάκης Γιώργος

2) Με e-mail στο ascotape@ascotape.gr ή ascotape01@gmail.com στέλνοντας μας τα στοιχεία σας ( Επωνυμία , ΑΦΜ, τηλέφωνο) την ποσότητα και την περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να σας αποστείλουμε. Σε αποστολές εκτός Αττικής παρακαλούμε αναφέρετε μας και το πρακτορείο που συνεργάζεστε.

3) Με Fax στο 210 49.10.711 συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (Επωνυμία , ΑΦΜ, τηλέφωνο) την ποσότητα και την περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να σας αποστείλουμε

4) Στο Κατάστημα   900 m2 / 5 θέσεις parking

μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και μπορείτε είτε να την παραλάβετε , εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, είτε να σας τα αποστείλουμε εμείς στο δικό σας χώρο. Η εταιρεία μας έχει άνετο χώρο για parking για το μεταφορικό σας μέσο.

 

Χρόνος Εκτέλεσης

Σε 1 εώς 2 εργάσιμες μέρες μετά τη πληρωμή, η παραγγελία είναι έτοιμη  για τις ατύπωτες ταινίες και τα υλικά συσκευασίας ,

για τις τυπωμένες ταινίες ο χρόνος παράδοσης είναι από 5 – 8 μέρες εάν είναι νέα μακέτα και

για μακέτες που υπάρχουν στο αρχείο μας 3 – 5 μέρες από ανάθεση παραγγελίας .

 

Αθήνα:
• Αν πρόκειται να διανεμηθεί από τα φορτηγά μας (άνω των 40€ πρό ΦΠΑ), τότε η αποστολή εξαρτάται από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δρομολογίων.
Αν για παράδειγμα επιβεβαιώσετε τη παραγγελία σας σήμερα (εργάσιμη μέρα) το πρωί, και υπάρχει δρομολόγιο την επόμενη μέρα προς τη περιοχή σας, τότε πιθανότατα να παραλάβετε κιόλας την επόμενη μέρα.
Τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας τις επισκεπτόμαστε 2 φόρες την εβδομάδα και κάποιες 1 φορά την εβδομάδα.

• Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν να παραληφθούν κατευθείαν μετά τη προετοιμασία τους -> 1-2 εργάσιμες μέρες μετά την επιβεβαίωση:
1) Από courier της επιλογής σας (εντολή και χρέωση πελάτη),
2) Από το κατάστημά μας (ΘΗΒΩΝ 73 ΠΕΙΡΑΙΑΣ)

Εκτός Αθηνών:
• Από τη στιγμή που θα εξοφληθεί η παραγγελία σας, χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να παραδοθεί στο πρακτορείο σας, εντός Αθηνών (δωρεάν).
Αν για παράδειγμα εξοφλήσετε τη παραγγελία σας σήμερα (εργάσιμη μέρα) το πρωί, πιθανότατα την επόμενη ημέρα να την έχουμε παραδώσει στο πρακτορείο σας (εντός Αθηνών).

• Εναλλακτικά παραγγελίες μπορούν να παραληφθούν κατευθείαν μετά τη προετοιμασία τους -> 1-2 εργάσιμες μέρες μετά την εξόφληση:
απο courier της επιλογής σας (εντολή και χρέωση πελάτη).

Λεπτομέρειες Αποστολής

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω της Εταιρείας μας, με δικά της οχήματα, ή μέσω πρακτορείων μεταφοράς ή μέσω ταχυμεταφορών (courier)
Για αποστολή με δικά μας οχήματα δεν  υπάρχει χρέωση μεταφορικών για την ευρύτερη περιοχή  Αθηνών – Πειραιώς  και Προαστίων.
Αν είστε πελάτης Εκτός Αθηνών, η διανομή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται από το πρακτορείο μεταφορών το οποίο θα μας υποδείξετε, με δική σας χρέωση (εμείς στέλνουμε δωρεάν έως και το πρακτορείο σας εντός Αθηνών
Για αποστολή με courier  υπάρχει χρέωση μεταφορικών από τον παραλήπτη
Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται άμεσα , εφόσον η παραγγελία έχει γίνει και επιβεβαιωθεί έως τις 15:00μμ για τις καθημερινές και το προϊόν είναι χαρακτηρισμένο ως Διαθέσιμο.