Μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις …δείτε πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε μαζί μας

Οι τυπωμένες ταινίες διαφημίζουν την επιχείρησή σας και προωθούν τα προϊόντα σας με ελάχιστο κόστος σε σχέση με τις ατύπωτες ταινίες συσκευασίας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφαλή μεταφορά και αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας.

Το λογότυπό σας και οι πληροφορίες της επιχείρησής σας γίνονται μέρος της συσκευασίας, καθώς και μια φθηνή και μακροχρόνια διαφήμιση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Ενημερωθείτε από τα έμπειρα στελέχη πωλήσεων της εταιρείας μας για τις ελάχιστες ποσότητες, τα υλικά και τα χρώματα.

Τυπώστε τις ταινίες σας στις standard διαθέσιμες λευκές, διαφανείς και καφέ (Kraft) βάσεις, ενώ παράλληλα για μεγάλα τιράζ, σας παρέχεται η δυνατότητα να τυπώσετε και σε άλλες επιλεγμένες έγχρωμες βάσεις (με επιπλέον χρέωση).

Μπορείτε να τυπώσετε στα ακόλουθα επιλεγμένα υλικά τα οποία κρίνονται ως ιδανικά για τις επικρατούσες κλιματολογικές συνθήκες στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο.

Βάσει των αυστηρών προδιαγραφών τους, καλύπτουν τις απαιτήσεις στο σύνολο των εφαρμογών σε ψυχρό ή θερμό περιβάλλον και ποικίλες επιφάνειες εφαρμογής. Αυτό μάλιστα επιβεβαιώνουν το σύνολο των πελατών μας οι οποίοι τα εμπιστεύονται:

Η δυνατότητα εκτύπωσης είναι έως και τρία χρώματα, επιλογής σας, μέσα από την κλίμακα PANTONE. Τα χρώματα κατά την εκτύπωση είναι ίδια με τα χρώματα της εταιρείας σας, καθώς η εκτύπωση γίνεται με φλεξογραφία πάνω στο πλαστικό υλικό της ταινίας.

Οι διαστάσεις της ταινίας, όσον αφορά το πλάτος, ποικίλουν και προσαρμόζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Σας παρέχεται η δυνατότητα να εκτυπώσετε τις ταινίες σας σε πλάτη: 09, 12, 15, 19, 25, 30, 38, 50 και 72mm και σε μήκος 60, 66 ή 100m για εφαρμογές με μηχανισμό εκτύλιξης (dispenser) χειρός και 660 ή 990m αντίστοιχα για εφαρμογές σε αυτόματες κλειστικές μηχανές χαρτοκιβωτίων.

Επιπλέον, ως παραγωγοί έχουμε τη δυνατότητα να τυπώσουμε και σε μικρές ποσότητες, ικανοποιώντας τις ανάγκες ενός μεγάλου φάσματος πελατών. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες διανύουν τα πρώτα βήματα του επιχειρηματικού στίβου.

Οι πρώτες ύλες (ταινίες) είναι Ελληνικής Παραγωγής και πληρούν τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από διεθνείς οργανισμούς (Afera). Τα μελάνια εισάγονται αποκλειστικά από Ευρωπαϊκούς οίκους με πολυετή εξειδίκευση και παράδοση σε συναφείς μορφές φλεξογραφικής εκτύπωσης.

Εμείς στην ASCO TAPE, βλέπουμε την ταινία συσκευασίας πέρα από την τυπική της διάσταση ως υλικό συσκευασίας. Έτσι πιστεύουμε ακράδαντα, πως η τυπωμένη με το λογότυπο της εταιρείας σας ταινία συσκευασίας είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο branding με πολλαπλά οφέλη:

Γιατί αποδεδειγμένα είναι ο ιδανικότερος τρόπος προβολής , σήμανσης, ασφάλειας και διαφήμισης της εταιρείας σας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, προσδίδοντας:

  • Αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας έναντι του ανταγωνισμού κατά την μετακίνησή τους δια μέσω της αλυσίδας εφοδιασμού (από την αποθήκη σας έως το ράφι του πελάτη)
  • Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό σε όλα τα στάδια προβολής και επικοινωνίας του προϊόντος
  • Ανάδειξη και επικοινωνία της μοναδικής ταυτότητας του προϊόντος σας, λειτουργώντας συνδυαστικά με την εκάστοτε καμπάνια ή στρατηγική marketing της εταιρείας σας
  • Ενσωμάτωση στοιχείων όπως, σήματα, χρώματα ή άλλα αισθητικά στοιχεία, αξιοποιώντας το λογότυπο, τα χρώματα ή αναδεικνύοντας άλλα αισθητικά στοιχεία της εταιρείας και των προϊόντων σας, δημιουργώντας μια δυναμική εικόνα, χτίζοντας τη δική σας εταιρική ταυτότητα
  • Διατήρηση του ενδιαφέροντος των υπαρχόντων και αύξηση του ενδιαφέροντος των δυνητικών πελατών προσφέροντας διαρκή προβολή της εταιρείας μας αποδεδειγμένα έχει διαπιστωθεί ότι διατηρείται ή ακόμα και τονώνεται το ενδιαφέρον των υπαρχόντων/δυνητικών πελατών, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε …μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις
  • Χτίσιμο εμπιστοσύνης, γιατί οι πελάτες σας έμπρακτα διαπιστώνουν το συνεχές ενδιαφέρον σας γι΄αυτούς, διεκδικώντας αμφίδρομη επικοινωνία σε όλη την αλυσίδα του εφοδιασμού

Για τους παραπάνω λόγους, καθώς επίσης και για τους μοναδικούς στόχους που ενδεχομένως να έχετε θέσει εσείς για την επιχείρηση και τα προϊόντα σας, σας προσκαλούμε να δώσετε την μοναδική ταυτότητά σας, εκτυπώνοντας επάνω στην αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας, το λογότυπο και τα χρώματα της εταιρείας σας.