Εάν δραστηριοποιείστε στον κλάδο των ΤΡΟΦΙΜΩΝ και ΠΟΤΩΝ στην ASCO TAPE θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις, όχι μόνο για την συσκευασία, αλλά και για την ανάδειξη του ονόματός σας.

35 Χρόνια τώρα έχουμε βοηθήσει σημαντικό αριθμό πελατών να προστατεύσουν και να αναδείξουν τα προϊόντα τους, μέσα από εφαρμογές τριτογενούς συσκευασίας της γκάμας των προϊόντων μας. Αλλά πρωτίστως, για την επικοινωνία του Brand Name σας έχουμε να προτείνουμε εξαιρετικές λύσεις μέσα από τις τυπωμένες ταινίες συσκευασίας παραγωγής μας.

7.000 νέα λογότυπα ταινιών έχουν περάσει από τα χέρια μας, οι οποίες αποτελούν εγγύηση και για την δική σας ταινία. Έτσι εάν έχετε βιοτεχνία, κατάστημα ή εάν είστε νέος παραγωγός, αξιοποιείστε την καλύτερη κινητή διαφήμιση.Ποια;
Μα φυσικά την τυπωμένη σας ταινία συσκευασίας με το λογότυπό σας.

Ακολουθήστε το παράδειγμα των μεγάλων… Οι μεγαλύτερες βιομηχανίες του κλάδου έχουν εντάξει την τυπωμένη ταινία συσκευασίας ως standard στοιχείο στη επικοινωνιακή τους φαρέτρα. Ίσως είναι πλέον ώρα να το πράξετε και εσείς.

Αναδειχθείτε λοιπόν και εσείς. Ζητήστε μας τώρα προσφορά Σίγουρα οι υπεύθυνοι πωλήσεων και το έμπειρο γραφιστικό μας τμήμα θα έχουν να σας προτείνουν πολλές λύσεις για την συσκευασία σας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξή σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ