Είστε ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ή ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ και θέλετε τα προϊόντα σας να αναδεικνύονται παντού σε όλη την αλυσίδα του εφοδιασμού; Γιατί τότε να μην αξιοποιήσετε την δυνατότητα που σας δίνει η ASCO TAPE και να τυπώσετε στις ταινίες συσκευασίας το λογότυπό σας.

Σήμερα που όλοι ζητάνε την μείωση του total cost της συσκευασίας, κάντε εσείς την διαφορά και τυπώστε το λογότυπό σας στη ταινία συσκευασίας σας. Με ένα επιπλέον κόστος 20% από μια κοινή ατύπωτη ταινία, και με δυνατότητα εκτύπωσης μικρών ποσοτήτων, θα υπέρ-πολλαπλασιάσετε τις πιθανότητες προβολής σας. 

Γιατί να τυπώνετε κουτιά ή χαρτοτελάρα και να δεσμεύετε χρήματα και χώρο (μεγάλο τιράζ), αφού μπορείτε με ελάχιστο κόστος να το πετύχετε με τις τυπωμένες ταινίες σας… Σκεφτείτε πως μια ταινία PVC μπορεί να παραμείνει αναλλοίωτη πάνω από 3 – 4 χρόνια, ενώ σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης έχει παρατηρηθεί ταινία να είναι εργάσιμη έως και 8-10 χρόνια!!

Αξιοποιήστε το όφελος της εικόνας και δώστε το στίγμα σας παντού, εξάλλου σε Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι μεγάλοι παραγωγοί τυπώνουν τις ταινίες τους και παραμένουν αναγνωρίσιμοι παντού.

Αλλά όχι μόνο τυπωμένες ταινίες, γιατί στην ASCO TAPE μπορείτε να τυπώσετε τις χάρτινες γωνίες συσκευασίας σας, το πλαστικό τσέρκι, καθώς και να προμηθευθείτε το κατάλληλο stretch film για τις παλέτες σας

Εγγύησή σας η ιστορία μας: Από το 1985 προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη για τον αγρότη και τον παραγωγό, ιδιαίτερα για τις τυπωμένες ταινίες πάνω από 7.000 φίρμες μας έχουν επιλέξει, μέσα σε αυτούς πολλοί παραγωγοί νωπών αγροτικών προϊόντων, ανθοπαραγωγοί, μεταποιητές κ.α. Ζητήστε μας τώρα προσφορά  Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για να σας συμβουλεύσουμε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ