Η Οργάνωση μας για την υποστήριξη του πελάτη συμπεριλαμβάνει ποικίλους τρόπους εξυπηρέτησης, καλύπτοντας τις περισσότερες απαιτήσεις των πελατών μας. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1) Με τηλεφωνική παραγγελία καλώντας 210 49.10.700 (5 ΓΡΑΜΜΕΣ) (από Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 16:30) μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία , καθώς και να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία σας. Τις υπόλοιπες μέρες και ώρες μπορείτε να καλείται στο κινητό 6932-656662 κος Βασιλάκης Γιώργος

2) Με e-mail στο ascotape@ascotape.gr, salesascotape@gmail.com ή ascotape01@gmail.com στέλνοντας μας τα στοιχεία σας ( Επωνυμία , ΑΦΜ, Tηλέφωνο) την ποσότητα και την περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να σας αποστείλουμε. Σε αποστολές εκτός Αττικής παρακαλούμε αναφέρετε μας και το πρακτορείο που συνεργάζεστε.

3) Με Fax στο 210 49.10.711 συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (Επωνυμία , ΑΦΜ, τηλέφωνο) την ποσότητα και την περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να σας αποστείλουμε

4) Στο Κατάστημα 900 m2 / 5 θέσεις Parking

μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας και μπορείτε είτε να την παραλάβετε , εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, είτε να σας τα αποστείλουμε εμείς στο δικό σας χώρο. Η εταιρεία μας έχει άνετο χώρο για Parking για το μεταφορικό σας μέσο.