Τι ποιο σημαντικό για μια ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ από το να βρει τους κατάλληλους συμβούλους και συνεργάτες που θα την στηρίξουν στα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα?

Ιδιαίτερα δε στον τομέα της συσκευασίας η ανάγκη για συνεργασίες one-stop-shop, ολοένα και προκρίνεται έναντι των παραδοσιακών εμπόρων και ενδιάμεσων προμηθευτών υλικών συσκευασίας.

Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν αυτό συνδυάζεται με την εμπειρία και την επιλογή υλικών που συνδυάζουν την ποιότητα, την ευχρηστία και την οικονομία, μαζί με την προβολή της επιχείρησης σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Εμείς στην ASCO TAPE, από το 1985 αποδεδειγμένα νοιαζόμαστε για την επιτυχία αλλά και την προβολή σας. Ως παραγωγοί τυπωμένων αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας με δικά μας μηχανήματα και με ένα ενεργητικό άνω των 7.000 τυπωμένων λογότυπων, εγγυόμαστε την σωστή αλλά και οικονομική προβολή της νέας σας επιχείρησης.

Γιατί τώρα που μόλις έχετε ξεκινήσει την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, να τυπώνετε κουτιά και άλλες συσκευασίες, δεσμεύοντας τα πολύτιμά σας χρήματα; Σκεφθείτε πως με την τυπωμένη με το λογότυπό σας ταινία συσκευασίας θα μπορέσετε να πετύχετε τα ίδια, ίσως μάλιστα και περισσότερα, δαπανώντας ελάχιστα χρήματα μόνο, πετυχαίνοντας την πολυπόθητη προβολή σε συνδυασμό με την προστασία των προϊόντων σας.

Στεκόμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Έτσι πέραν των τυπωμένων ταινιών, μπορείτε να επιλέξετε και  άλλα προϊόντα όπως: σακουλάκια αεροπλάστ, αεροχάρτ τσέρκια, stretch film, αλλά και μηχανήματα. Ζητήστε μας τώρα προσφορά… και τα έμπειρά μας στελέχη θα σας προτείνουν τον ιδανικό, αλλά και οικονομικό συνδυασμό επιλογών συσκευασίας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ