Βρισκόμαστε στον Πειραιά, στο κέντρο της ναυτιλίας, της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και των εταιριών τροφοδοσίας. Όπως είναι λοιπόν φυσικό, δικαιούμαστε να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες αυτού του τόσο σημαντικού κλάδου για την οικονομία μας.

Εδώ συγκεκριμένα για τις ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ απαιτούνται ειδικές λύσεις για εξειδικευμένες ανάγκες σε μια πληθώρα εφαρμογών, που εκτείνεται από τις ατύπωτες ταινίες συσκευασίας, το stretch film και τα τσέρκια, έως και στα μηχανήματα συσκευασίας.

Ιδιαίτερη όμως εμπιστοσύνη δείχνουν οι εταιρείες του κλάδου στις τυπωμένες ταινίες της ASCO TAPE, επιλέγοντας διαχρονικά να εκτυπώνουν το λογότυπό τους, είτε σε υλικό PPA με ακρυλική κόλλα ή σε πιο ενισχυμένο PVC με κόλλα solvent. Εξάλλου, μέσα από τα 7.000 τυπωμένα μας λογότυπα μπορεί κάποιος να διακρίνει ένα μεγάλο πλήθος εταιρειών του κλάδου.  

35 χρόνια εμπειρίας δεν είναι λίγα. Εμπιστευθείτε λοιπόν την αξιόλογη εμπειρία μας. Ζητήστε μας τώρα προσφορά Το άριστα καταρτισμένο τμήμα πωλήσεων μας, θα σας προτείνει τις καλύτερες δυνατές προτάσεις για τα υλικά του ενδιαφέροντός σας.                                                                                                                                       

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και μέσω τηλεφώνου η chat και να μας ζητήσετε την καλύτερη δυνατή πρόταση για τις τυπωμένες ταινίες σας. Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να σας ακούσουμε προσεκτικά.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ