35 Χρόνια τώρα η ASCO TAPE στηρίζει με αξιόπιστα προϊόντα εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των LOGISTICS & COURIER, έχοντας συνεργαστεί με κορυφαίους οργανισμούς του κλάδου.

Είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση ο τομέας των Logistics και των courier, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες τις εμπιστεύονται για την απόθεση, αποθήκευση και διακίνηση των εμπορευμάτων τους, αποδεσμεύοντας πολύτιμους πόρους, ώστε να αφοσιωθούν στο κύριο έργο τους.

Ιδιαίτερα δε τώρα με την άνθιση του ηλεκτρονικού εμπορίου, η ανάγκη για άμεση και μαζική διακίνηση τεράστιων όγκων μικροσυσκευασιών, καθιστά επιτακτική την προβολή και ανάδειξη του ονόματος σας. Γιατί να μην δώσετε την ευκαιρία στην επιχείρησή σας να προβάλει φθηνά και έξυπνα το Brand Name της. Δεν είναι κόστος, …είναι μόνο κέρδος.

Οι τυπωμένες ταινίες κάνουν την διαφορά… Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι του κλάδου τις θεωρούν ως αναπόσπαστο κομμάτι της προβολής τους σε όλη την αλυσίδα του εφοδιασμού, γιατί όχι και εσείς.

Έχουμε λύσεις για πάρα πολλές εφαρμογές σε ταινίες συσκευασίας και άλλα υλικά βιομηχανικής συσκευασίας, γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες σας. Εμπιστευτείτε την εμπειρία των 7.000 και πλέον τυπωμένων ταινιών και.. Ζητήστε μας τώρα προσφορά Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να σας αναδείξουμε παντού.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ