Πολλοί λένε πως ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ, ενίοτε αποτελούσε έναν από τους πυλώνες της οικονομίας μας.

Πολυπληθής, αποτελούμενος λοιπόν από χιλιάδες εταιρείες, πολλές φορές αρκετές από αυτές με διαφοροποιημένο ορίζοντα δραστηριοτήτων, γίνεται σε όλους μας εύκολα αντιληπτό πως η ανάγκη επικοινωνίας και προβολής μέσα από το πλήθος καθίστανται επιτακτική.

Η ASCO TAPE από το 1985 αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη δίνοντας λύσεις βιομηχανικής συσκευασίας, αλλά κυρίως υποστηρίζοντας την αποτελεσματική και οικονομική προβολή των εταιρειών παντού.

Στην καθημερινότητα μας παντού μπορούμε να διακρίνουμε τις τυπωμένες ταινίες συσκευασίας, με τα λογότυπα εταιρειών του κλάδου παραγωγής ASCO TAPE, οι οποίες διακινούνται παντού, σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξάλλου, μέσα από τις πλέον των 7.000 διαφορετικές τυπωμένες ταινίες μπορεί κάποιος εύκολα να εντοπίσει τους μεγαλύτερους και αντιπροσωπευτικότερους οίκους του κλάδου.

Δείτε τί μπορούμε να κάνουμε και για εσάς.  Ζητήστε μας τώρα προσφορά Έχουμε λύσεις βιομηχανικής συσκευασίας που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες σας, αλλά και προτάσεις για την τυπωμένη αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας με το λογότυπο σας, είμαστε έτοιμοι να σχεδιάσουμε μαζί σας την νέα μακέτα σας και να σας βοηθήσουμε να επικοινωνήσετε το όνομά σας παντού.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ