Τώρα που η αγορά αρχίζει πλέον να σφύζει από ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ίσως είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη προβολής αλλά και διαφοροποίησης από το πλήθος.

Ενώ λοιπόν, όλοι αναγνωρίζουν την δύναμη της εικόνας ως μέσο πληροφόρησης και επικοινωνίας, πολλές φορές συνωστίζονται μονόπλευρα στην δημιουργία ελκυστικών και λειτουργικών ηλεκτρονικών σελίδων και καταστημάτων, ενώ πολλές φορές παραμελούν την εικόνα τους στην διακίνηση μέσα στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Γιατί μια εικόνα είναι όσο χίλιες λέξεις… Φανταστείτε τα οφέλη που αποκομίζει μια εταιρεία όταν η συσκευασία της ταξιδεύει επώνυμα σε όλη την αλυσίδα διακίνησης. Σκεφθείτε τα οπτικά μηνύματα που εκπέμπει, όταν η εταιρεία σας μπορεί και διακρίνεται έναντι των άλλων ανώνυμων συσκευασιών;

Αλήθεια έχετε πάει να παραλάβετε προϊόντα σε να γραφείο courier; θυμάστε να έχετε συγκρατήσει την εικόνα από κάποιες από τις εταιρείες τηλεπωλήσεων ή κάποια ηλεκτρονικά καταστήματα; Φοβόμαστε πολύ λίγα, ίσως και κανένα, πλέον αυτών που είχαν οπτικοποιημένο το λογότυπο ή το επικοινωνιακό τους μήνυμα. Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνουν και σχετικές έρευνες.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΡΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ?  Ζητήστε μας τώρα προσφορά  Σήμερα που όλοι ζητάνε την μείωση του total cost της συσκευασίας, κάντε εσείς την διαφορά και τυπώστε το λογότυπό σας στη ταινία συσκευασίας σας. Αξιοποιήστε την μακρόχρονη εμπειρία της ASCO TAPE. 35 Χρόνια εμπειρίας και 7.000 τυπωμένες ταινίες είναι το διαβατήριο και για την δική σας προβολή.
…Εμπιστευθείτε μας και ξεχωρίστε τώρα!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ