Είναι μικρά κομμάτια διογκωμένης πολυστερίνης
που χρησιμοποιούνται για το γέμισμα τις συσκευασίας ενός ευθραύστου προϊόντος για την προστασία από τα χτυπήματα, εναλλαγής θερμοκρασίας, καθαρό ανακυκλώσιμο με μεγάλη απορρόφηση κραδασμών

Διατίθενται σε σακούλα (κάθε σακούλα αντιστοιχεί σε μισό κυβικό)

Το γαριδάκι συσκευασίας είναι προϊόν διογκομένης πολυστερίνης (φελιζόλ) και χρησιμοποιείται για την πλήρωση
κενών μέσα σε χαρτοκιβώτια.
Ιδιαίτερα ελαφρύ και ανθεκτικό στην πίεση και στους κραδασμούς, ειναι ιδανικό για την προστασία υαλικών,μπουκαλιών και άλλων ευπαθών αντικειμένων.
Το γαριδάκι συσκευασίας- κόκκος είναι ιδανική και οικονομική λύση για την συσκευασία ηλεκτρονικών ειδών , ηλεκτρικών συσκευών, υαλικών, μπουκαλιών, φιαλών, πορσελάνη, μηχανολογικά εξαρτήματα και πολλά άλλα. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης είναι ανθεκτικό στη συμπίεση.
Γαριδάκι-φελίζόλ προστασίας, σε συσκευασία κάθε σακούλας  μισού  κυβικού.
Το γαριδάκι συσκευασίας παράγεται από κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης (φελιζόλ) σε σχήμα Ε και χρησιμοποιείται για την πλήρωση κενών σε συσκευασίες, αλλά και για το γέμισμα ξύλινων πατωμάτων.
Λόγω της κυψελικής δομής του, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα υψηλές αντοχές σε συμπίεση και κάμψη βοηθώντας έτσι στην απορρόφηση των κραδασμών και την αποφυγή ατυχημάτων σε συσκευασίες με ευαίσθητα ή εύθραυστα προϊόντα.
Είναι καθαρό προϊόν, είναι άοσμο, δεν απορροφά υγρασία και δεν συντηρεί τους μύκητες.
Αποτελεί την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση.

Τηλεφωνική Συνομιλία

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο 210 49.10.700  ή  γράψτε μας στο  ascotape@ascotape.gr

είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε ….