Παραδοσιακά τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ διέθεταν τα προϊόντα εντός των καταστημάτων τους, ενώ οι ΦΑΡΜΑΚΑΠΟΘΗΚΕΣ λειτουργούσαν σχεδόν αποκλειστικά ως οι ενδιάμεσοι χονδρέμποροι στην αλυσίδα διακίνησης του φαρμάκου.

Πλέον τα κανάλια διανομής έχουν αλλάξει, καθώς σήμερα με το ηλεκτρονικό εμπόριο, ολοένα και περισσότερα φαρμακεία, ακολουθώντας τον δρόμο που ήδη είχαν χαράξει μεγάλες φαρμακαποθήκες, επιλέγουν την άμεση διάθεση των προϊόντων τους πέραν από τον χώρο του καταστήματος τους.

Το φάρμακο και τα παραφαρμακευτικά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα προϊόντα και χρειάζονται ιδιαίτερη μέριμνα, ιδίως για την τριτογενή συσκευασία. Παράλληλα όμως, ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να δίνεται και για την επικοινωνία της ίδιας της εταιρείας.

Το απόλυτο δε θα ήταν να συνδυάζεται η επικοινωνία της επωνυμίας μας, με την προστασία κατά την μεταφορά, την ασφάλεια, αλλά και την σήμανση. Ένα ιδανικό υλικό γι΄αυτή την περίπτωση είναι το η τυπωμένη ταινία συσκευασίας που θα ενσωματώνει όλα τα παραπάνω στοιχεία  σε συνδυασμό με τα σωστά υλικά πληρώσεως. Αυτό εξάλλου αποδεικνύεται μέσα από την 35η εμπειρία της ASCO TAPE, καθώς μέσα στο πλήθος των 7.000 και πλέον  τυπωμένων λογότυπων, ολοένα κι αυξάνεται το μερίδιο των εταιρειών του κλάδου φαρμάκου/παραφάρμακου.

Εδώ και χρόνια οι μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες έχουν δείξει τον δρόμο…ακολουθήστε τους ηγέτες και οδηγηθείτε ένα σκαλοπάτι ψηλότερα έναντι του ανταγωνισμού.

Ζητήστε μας τώρα προσφορά Όχι μόνο για τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας, αλλά και για υλικά πληρώσεως, τσέρκια, τσερκομηχανές stretch film κ.α.…είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι για ό,τι μας ζητήσετε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ