Η  ASCO TAPE  σε αριθμους  και  γιατι οι πελατες μας επιλεγουν

  

  35 χρόνια εμπειρίας         3.908 χαρούμενοι πελάτες        6.942 λογότυπα τυπωμένων ταινιών      8 βραβεύσεις

.                        850.000 ρολά  τυπωμένες  ταινίες , σε  ετήσια  παραγωγή

 

H   ΑSCOTAPE A.E.    δραστηριοποιείται στον κλάδο των αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας και την εμπορία προϊόντων συσκευασίας γενικότερα, από το 1985 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με κορυφαία και ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας μπορείτε να γνωρίσετε αναλυτικά τα κάτωθι προϊόντα μας, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις πιο επίκαιρες , εξελιγμένες λύσεις και τάσεις της αγοράς στον κλάδο συσκευασίας και ειδικότερα στις αυτοκόλλητες ταινίες. Ακόμη έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα μέσω της ζωντανής συνομιλίας (chat)
ή να μας ζητήσετε προσφορά μέσω της ειδικής φόρμας ζήτησης προσφοράς στην ηλεκτρονική σελίδα μας:

– ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ….. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ)
– ΑΤΥΠΩΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ
– ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ – ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ
– ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ
– ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ – ΑΕΡΟΧΑΡΤ – ΟΝΤΟΥΛΕ ΧΑΡΤΙ – FOAM
– ΤΣΕΡΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ – ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ
– ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Με την εμπειρία μας, την ποιότητα της παραγωγής σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές έχουμε
κάνει το όραμά μας πραγματικότητα για υπεύθυνη και σταθερή συνεργασία με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας
έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε αξιόπιστα στις αυξανόμενες ανάγκες του ισχυρού πελατολογίου μας.
Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τον
τον σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και
πραγματοποίηση των στόχων μας ώστε η ASCOTAPE AE να βελτιώνεται και να εξελίσσεται σύμφωνα με
τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η φιλοσοφία και οι στόχοι της εταιρείας μας είναι :

Προϊόντα: Στόχος μας είναι προϊόντα με άρτιες προδιαγραφές σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

Πελάτες: Αξιοπιστία , συνεχής υποστήριξη και μελέτη ώστε να καλύψουμε και να ικανοποιήσουμε απόλυτα κάθε ιδιαιτερότητα του πελατολογίου μας..

Προμηθευτές: Δημιουργικές και σταθερές συνεργασίες με προμηθευτές εσωτερικού-εξωτερικού. Διαχρονικές και συνεπείς συνεργασίες απόρροια κοινών στόχων για εξέλιξη και πρωτοπορία.

Ανθρώπινο δυναμικό: Στελέχη με δημιουργικότητα και ανοικτό πνεύμα.. Κοινή ουσιαστική προσπάθεια με εξαιρετικά αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι από τις μεγαλύτερες επενδύσεις κάθε εταιρίας είναι οι άνθρωποι της.

Μέλλον: Διαρκής εξέλιξη με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και πάθος για πρωτοπορία, στον κλάδο της συσκευασίας.

Λέξεις που μας χαρακτηρίζουν είναι :
Ανταγωνιστικές Τιμές – Ποιότητα – Προδιαγραφές – Ταχύτητα – Οργάνωση και υποστήριξη πελάτη.

Σε ποιους  απευθύνεται
Η εταιρεία ASCO TAPE ΑΕ  απευθύνεται  σε εμπόρους και επαγγελματίες όλων των κλάδων , όπως
Αντιπροσωπείες και ανταλλακτικά Αυτοκινήτων , Εμπορικές εταιρείες , Πολυκαταστήματα ,Τηλεπικοινωνίες  ,Διακόσμηση & Κατασκευές ,Ηλεκτρονικών ,Ενέργειας
φαρμακαποθήκες – Φαρμακεία – Φροντίδα υγείας , Βιομηχανίες τροφίμων ,Εξορύξεις, Πετρέλαιο & Φυσικό Αέριο
Ασφαλιστικές εταιρείες  ,Τράπεζες  , Ελληνικός Στρατός  , Μεταφορικές εταιρείες – μεταφορείς , Σωληνουργείες
Βιομηχανίες Μαρμάρων  , Βιομηχανίες  κ.τ.λ.

 

Με λίγα λόγια θα έλεγα ότι
η εταιρεία ASCO TAPE ΑΕ μου παρέχει:
Τα κατάλληλα προϊόντα, τη κατάλληλη στιγμή, με κατάλληλες ποιοτικές προδιαγραφές και στη καλύτερη τιμή της αγοράς.

 

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ……… ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ (ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ) 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ……… ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΤΕ

                                                                                                                              

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

Η εταιρεία ASCO TAPE ιδρύθηκε το 1985 από τον ΚΟΥΝΕΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ και τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ.  Οι δύο ιδρυτές, μέτοχοι κατά το παρελθόν σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίου της εποχής, ξεκίνησαν τη δική τους πορεία με όπλο τη μοναδική εμπειρία και γνώση που είχαν αποκτήσει. Το πρώτο κατάστημα 100m2 βρισκόταν στη περιοχή της Αθήνας στην πλατεία Βάθης και εμπορευόταν μηχανήματα και είδη συσκευασίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αποτελούσε μία από τις πρώτες εμπορικές επιχειρήσεις της εποχής με ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογραφικής διαχείρισης. Η εντατική εργασία, οι πρωτοπορίες, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός είχαν ως αποτέλεσμα το 1995 η εταιρεία να μεταφερθεί σε κατάστημα 300m2, στη περιοχή της Νίκαιας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της. Η εταιρία δεν άργησε και πάλι να ξεχωρίσει για τις χαμηλές τιμές της και την ολοένα και μεγαλύτερη ποικιλία της, κάτι που το 2013 οδήγησε σε νέο χώρο 900m2  σε κομβικό στο Πειραιά όπου και παραμένει σημειώνοντας ραγδαία ανάπτυξη και κατακτώντας ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής αγοράς μέχρι και σήμερα.

Η ποικιλία των προϊόντων, η πολυετής εμπειρία, και η συστηματοποιημένη προσέγγιση του τομέα των αγορών έδωσε τη δυνατότητα στην εταιρία να προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές τιμές, με ενδεδειγμένες πάντα ποιοτικές προδιαγραφές. Ο συνδυασμός των ανωτέρω στοιχείων με τη μοναδική οργάνωση, φερεγγυότητα και πολυδιάστατη εξυπηρέτηση των πελατών, δικαιολογημένα σήμερα οδήγησε την εταιρεία μεταξύ των πρώτων της αγοράς στο κλάδο της.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ  ΒΡΑΒΕΥΣΗ

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρεία ASCO TAPE AE το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 κατά την διάρκεια της έκθεσης SYSKEYASIA – PLASTIKA 2018, που διεξήχθη στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPRO, πλησίον του διεθνούς αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Συγκεκριμένα σε μια σεμνή και όμορφη τελετή βραβεύθηκε για την 30ετή αδιάλειπτη παρουσία της στην έκθεση.  Ιδιαίτερο σημείο  αναφοράς είναι ότι στα  30χρόνια  διοργάνωσης της σχετικής έκθεσης έχουν συμμετάσχει πάνω από 1300 εταιρείες του κλάδου της συσκευασίας, (βάσει των στοιχείων του διοργανωτή) και η βράβευση  έγινε σε 11 μόνο εταιρείες.

Η εν λόγω διάκριση έρχεται σε μια ιδιαίτερη στιγμή και συμβάλει στην εδραίωση του ονόματος της εταιρείας μας ως ενός αξιόπιστου και διαχρονικού συνεργάτη – προμηθευτή υψηλής ποιότητας τυπωμένων ταινιών συσκευασίας, αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση.
Η εταιρεία ASCO TAPE AE ειδικεύεται στην παραγωγή τυπωμένων ταινιών συσκευασίας με το λογότυπο του πελάτη, καθώς και στην πώληση ειδών και μηχανημάτων συσκευασίας με έδρα στον Πειραιά (Θηβών 73, καθοδικό ρεύμα), προσφέρει δε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για υλικά βιομηχανικής συσκευασίας, τις οποίες διαρκώς εμπιστεύονται οι πελάτες μας από το 1985.

 

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία στεγάζεται και λειτουργεί σε έναν οργανωμένο χώρο 900m2 σε κομβικό σημείο του Πειραιά  (επί της ΘΗΒΩΝ στο νούμερο 73) .
Το κατάστημα  ένας εκθεσιακός χώρος,  από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν επί τόπου, επωφελούμενοι βέβαια από το άνετο Parking .
Στο ίδιο χώρο εκτυπώνονται  και συσκευάζονται οι τυπωμένες αυτοκόλλητες  ταινίες συσκευασίας (βιοτεχνικός χώρος) .
Ο χώρος του καταστήματος – παραγωγής  είναι σε τρία επίπεδα
στο υπόγειο χώρο είναι η αποθήκη των υλικών συσκευασίας ,
στο ισόγειο χώρο είναι η βιοτεχνία εκτύπωσης των αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας με τις πρώτες  και βοηθητικές ύλες – έτοιμα προϊόντα προς αποστολή.
και στον όροφο βρίσκονται η έκθεση των προϊόντων  μας , μαζί με τα γραφεία όπου μπορούμε να συζητήσουμε για την μελλοντική μας συνεργασία , μαζί και  το λογιστήριο της εταιρείας .
Όλα τα είδη μας  είναι τακτοποιημένα κατά ενότητες .
Ειδικότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας  μπορούν εύκολα να αναζητηθούν από δίκτυο υπολογιστών εγκατεστημένων στο χώρο μας.
Εξυπηρετικά και καταρτισμένα άτομα της εταιρίας βρίσκονται σε κάθε σημείο, έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
Έμπρακτο αποτέλεσμα της εκτεταμένης αυτής οργάνωσης του χώρου μας είναι η άμεση και ευχάριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

 

Λίγα λόγια για το προσωπικό μας

Οι εγκαταστάσεις, τα προϊόντα και οι χαμηλές τιμές, δεν θα ήταν ποτέ αρκετά για την διαρκή ανάπτυξη και τη πρωτοποριακή θέση της επιχείρησης στην αγορά.
Κινητήρια δύναμη αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, το πάθος και η έμπνευση των ατόμων που εργάζονται σε αυτή.
Μόνο θετικά μπορούν να είναι τα αποτελέσματα όταν καταρτισμένοι άνθρωποι με όρεξη και πραγματικό ενδιαφέρον, συνεργάζονται αρμονικά σε ένα φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που σέβεται απόλυτα τη προσωπικότητά τους.
Το προσωπικό της εταιρίας, με συγκεκριμένα καθήκοντα, βάζουν κάθε μέρα την προσωπική τους σφραγίδα στην ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελάτη.
Η κοινή προσπάθεια και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η πιο πολύτιμη επένδυση της ASCO TAPE ΑΕ είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Βασιλάκης  Γιώργος