Ως ένας κλάδος ιδιαίτερα ανταγωνιστικός με αυξημένες ανάγκες οικονομικής προβολής ο κλάδος των ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ αποτελεί ίσως και έναν από τα πεδία που διαχρονικά διαπρέπει η τυπωμένη αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας.

Οι λόγοι που κάνουν τις εταιρείες του κλάδου να χρησιμοποιούν τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας (με το λογότυπό τους) διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία. Έτσι, άλλες εταιρείες τυπώνουν ταινίες έχοντας ως κύριο στόχο την προβολή της επωνυμίας τους, ενώ άλλες προσθέτουν και άλλα στοιχεία, όπως ειδικές προειδοποιητικές σημάνσεις π.χ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟΝ / FRAGILE / THIS SIDE UP κ.α.

Υπάρχει επίσης και μια άλλη κατηγορία εταιρειών που τυπώνουν τις αυτοκόλλητες ταινίες τους σε διαφορετικά χρώματα, αξιοποιώντας τες ως στοιχεία διαφορετικής σήμανσης για τον εντοπισμό των προϊόντων κατά την διαλογή, αποθήκευση ή την μεταφορά.

Όποιον λόγο και να έχετε εσείς, μην διστάσετε να εμπιστευτείτε την πολυετή μας επαγγελματική εμπειρία. Γιατί αποδεδειγμένα από το 1985 η ASCO TAPE, μέσα από τα 7.000 και πλέον λογότυπα που έχει τυπώσει, ξέρει να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο και εσάς.

Εμπιστευθείτε τις λύσεις που έχουμε να σας προσφέρουμε. Ζητήστε μας τώρα προσφορά Τα στελέχη πωλήσεων μας σίγουρα θα έχουν να προτείνουν μια μοναδική λύση και για εσάς, είτε αφορά τις τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες, είτε διάφορα άλλα είδη βιομηχανικής συσκευασίας από την γκάμα των προϊόντων μας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ