Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτεροι και πλέον επώνυμοι οίκοι ειδών ΕΝΔΥΣΗΣ, πετσετών και κλινοσκεπασμάτων,  διαθέτουν όλοι τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας με το λογότυπό τους. Εξάλλου αυτοί ξέρουν, καθώς ως πρωτοπόροι στο marketing και την οπτικοποιημένη επικοινωνία, γνωρίζουν πολύ καλά πως να χειρίζονται προς όφελός τους την εικόνα, αποκομίζοντας κάθε φορά τα μέγιστα κέρδη.

Μια τυπωμένη αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας ίσως αποτελεί τον πλέον έξυπνο, οικονομικό μέσο για τη άμεση ανάδειξη αλλά και την ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σας παντού.

Γιατί τα προϊόντα σας να ταξιδεύουν ανώνυμα; όταν με ένα πολύ μικρό επιπλέον κόστος από την συμβατική ατύπωτη ταινία συσκευασίας σας, σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε το Brand Name σας ως σημείο αναφοράς σε όλη την αλυσίδα διακίνησης. Αξιοποιήστε τώρα την εμπειρία 35 ετών και των 7.000 τυπωμένων ταινιών της ASCO TAPE.

Σχετικές έρευνες έχουν εντοπίσει, πως πολλές φορές η απόφαση για την αγορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος ενισχύεται από την εικόνα ή το μήνυμα που εκπέμπει η συσκευασία του, ενώ καταλυτική είναι η πληροφόρηση που δίνεται μέσω της συσκευασίας, ιδιαίτερα την σημερινή εποχή της άμεσης επικοινωνίας μέσω του διαδικτύου και των έξυπνων τηλεφώνων.

Σκεφθείτε κάποιον που αναζητά ένα συγκεκριμένο είδος ενδύματος ή μιας εταιρείας και στην προσπάθειά του να το εντοπίσει, βρίσκει έξω από το κατάστημα (η ακόμα και δίπλα από τον κάδο ανακύκλωσης) την κούτα με την τυπωμένη με το λογότυπό σας ταινία συσκευασίας.  

Ζητήστε μας τώρα προσφορά  απαντάμε άμεσα με τις καλύτερες δυνατές προτάσεις!

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ