Για κάθε ΕΜΠΟΡΙΚΗ εταιρεία η επικοινωνία και η προβολή της είναι ζήτημα πρωτεύουσας σημασίας, ιδιαίτερα δε την σημερινή περίοδο που χαρακτηρίζεται ως η εποχή της εικόνας.

Η ASCO TAPE εδώ και 35 χρόνια έχει προβάλει την εικόνα 7.000 και πλέον εταιρειών και εμπορικών σημάτων, σε όλη την αλυσίδα του εφοδιασμού, μέσα από τις τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας (με τυπωμένο το λογότυπο / εμπορικό σήμα της επιχείρησης).

Προσθέστε επιπλέον αξία στα εμπορεύματά σας!

Αξιοποιήστε την πλέον εγγυημένη και οικονομική λύση για την άμεση προβολή και του δικού σας ονόματος (Brand Name), τυπώνοντας έως και 3 χρώματα επάνω στις αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας σας.

Πέραν όμως των τυπωμένων ταινιών και των ατύπωτων ταινιών, η ASCO TAPE παρέχει άλλες ολοκληρωμένες προτάσεις μέσα από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά βιομηχανικής συσκευασίας, όπως stretch film, τσέρκια, μηχανήματα, μηχανισμούς συσκευασίας, αεροπλάστ, αεροχάρτ, οντουλέ κ.α.

Εμπιστευτείτε την 35ετή μας εμπειρία και Ζητήστε μας τώρα προσφορά Είμαστε άμεσα διαθέσιμοι να προσφέρουμε εξαιρετικές λύσεις για την ασφαλή και επώνυμη μεταφορά των εμπορευμάτων σας από το εργοστάσιο ή τις αποθήκες σας, έως τα ράφια των πελατών σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ