Τι πιο σημαντικό για μια εταιρεία στον κλάδο των ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ να καταφέρνει να επικοινωνήσει έξυπνα και φθηνά το όνομά της παντού?

Σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο όπως των δομικών υλικών, η ανάγκη για προβολή είναι συνώνυμη και της επιτυχίας της ίδιας της επιχείρησης. Πόσα παραδείγματα δεν θα βρούμε από προσωπικές μας εμπειρίες, όταν ψάχνοντας υλικά ή προϊόντα, οδηγηθήκαμε σε συγκεκριμένη βιομηχανική εταιρεία ή προμηθευτή του εμπορίου, αντλώντας χρήσιμα στοιχεία επικοινωνίας από μια τυπωμένη ταινία συσκευασίας.

Στα 35 χρόνια της πορείας της η ASCO TAPE έχοντας τυπώσει πλέον των 7.000 ταινιών, προσφέρει εξαιρετικές λύσεις προβολής σε εταιρείες, τόσο στον βιομηχανικό τομέα παραγωγής υλικών, όπως χρώματα, κόλλες, μονωτικά υλικά, προφίλ, ξυλεία, προϊόντα τσιμέντου κ.α., καθώς και σε εταιρείες και καταστήματα διάθεσης, όπως χρωματοπωλεία κ.α.

Φανταστείτε το παράδειγμα μιας εταιρείας που παράγει πλάκες πεζοδρομίου. Πώς θα μπορούσε να προβληθεί παντού, ακόμα και στο εργοτάξιο, ανέξοδα και αποτελεσματικά; Μα φυσικά με τις τυπωμένες ταινίες συσκευασίας. Πολύ απλά, …τυλίγοντας μια τυπωμένη ταινία με το λογότυπο της εταιρείας γύρω από την παλέτα.

Ζητήστε μας τώρα προσφορά Αυτά και πολλά άλλα οφέλη θα μπορούσαν να σας περιγράψουν τα έμπειρα στελέχη πωλήσεων της εταιρείας μας, ενώ παράλληλα θα σας προσφέρουν και άλλες οικονομικές και παράλληλα πρωτότυπες λύσεις με αξιόπιστα υλικά βιομηχανικής συσκευασίας που διαθέτουμε.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ