Οι τυπωμένες ταινίες συσκευασίας με το λογότυπό σας, μπορούν να προβάλουν εξαιρετικά την εικόνα της ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ σας.

Από το 1985 η ASCO TAPE έχει συντελέσει σημαντικά στην επιτυχή επικοινωνία πολλών επιχειρήσεων. Στο σύνολο των 7.000 και πλέον διαφορετικών λογότυπων που έχει εκτυπώσει συγκαταλέγονται πολλές επώνυμες αντιπροσωπίες. Μεταξύ αυτών διακρίνονται, αντιπροσωπίες αυτοκινήτων, μηχανημάτων, επώνυμων οίκων του εξωτερικού σε διάφορους τομείς, όπως στην ένδυση, την πληροφορική, τα αξεσουάρ, τον χρηματοπιστωτικό τομέα κ.α.

Στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, η τυπωμένη ταινία συσκευασίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προβολής μιας φίρμας. Θα μπορούσε κανείς να πει, πως ίσως και να αποτελεί την καλύτερη κινητή διαφήμιση του ονόματός σας σε όλη την αλυσίδα του εφοδιασμού.

Προβάλετε λοιπόν και εσείς την εικόνα της επιχείρησης σας παντού, με τον πλέον αξιόπιστο και φθηνό τρόπο. 

Ζητήστε μας τώρα προσφορά Συμπληρώστε την σχετική φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνήστε μέσω chat. Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας είναι στη διάθεσή σας να προσφέρουν τις πιο αξιόπιστες προτάσεις για τα υλικά συσκευασίας σας από ταινίες συσκευασίας διαφόρων τύπων, έως και προϊόντα βιομηχανικής συσκευασίας, όπως stretch film, τσέρκια κ.α. αλλά και μηχανήματα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ