ΑΤΥΠΩΤΕΣ

PPA

Αυτοκόλλητη ταινία κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο με ακρυλική κόλα για το κλείσιμο χαρτοκιβωτίων σε διάφορα μήκη και πλάτη σε οικονομική τιμή.

Χαρακτηριστικά: ακρυλική κόλλα, θορυβώδης ξετύλιγμα

Διατίθεται σε διάφανο, καφέ και λευκό χρώμα.

PPA LN

Αυτοκόλλητη ταινία κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο  με ακρυλική κόλα  για το κλείσιμο χαρτοκιβωτίων και δεμάτων σε διάφορα μήκη και πλάτη. Προσφέρει διάρκεια στο χρόνο και καλή κολλητικότητα και το κυριότερο είναι αθόρυβη κατά το ξετύλιγμα της.

Χαρακτηριστικά: ακρυλική κόλλα, αθόρυβη

Διατίθεται σε διάφανο, καφέ και λευκό χρώμα.

PVC η παραδοσιακή

Αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας πολυβινυλίου εντελώς αθόρυβη σε διάφορα μήκη και πλάτη. Εξαιρετικά ανθεκτική , με διάρκεια στο χρόνο, άριστη κολλητικότητα χωρίς να αφήνει ίχνη κόλλας ιδανική για κλείσιμο χαρτοκιβωτίων, δεμάτων , βαριά κιβώτια,  κατάψυξη κα .

Χαρακτηριστικά: solvent κόλλα, εντελώς αθόρυβη

Διατίθεται σε διάφανο, καφέ και λευκό χρώμα.

PP SOLVENT

Αυτοκόλλητη ταινία κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο με κόλλα solvent κατάλληλη για όλες τις χρήσεις σε διάφορα μήκη και πλάτη για ισχυρή συγκόλληση για κλείσιμο χαρτοκιβωτίων, δεμάτων , βαριά κιβώτια, ειδικά για χαμηλές θερμοκρασίες ψυγείου, κατάψυξης.

Χαρακτηριστικά: solvent κόλλα, θορυβώδης

Διατίθεται σε διάφανο, καφέ και λευκό χρώμα.

PP HOT MELT

Αυτοκόλλητη ταινία  κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο θορυβώδες με κόλα χωρίς διαλύτη κατάλληλη για όλες τις χρήσεις σε διάφορα μήκη και πλάτη  για ισχυρή συγκόλληση για κλείσιμο χαρτοκιβωτίων,δεμάτων, βαριά κιβώτια, ειδικά για χαμηλές θερμοκρασίες ψυγείου, κατάψυξης κα

Χαρακτηριστικά : hot melt κόλλα , θορυβώδης

PP HIGH TACK

Αυτοκόλλητη ταινία συσκευασίας κατασκευασμένη από πολυπροπυλένιο αθόρυβη, με ακρυλική κόλλα. Για ισχυρή συγκόλληση  για χαρτοκιβώτια, βαριά δέματα κα.

Χαρακτηριστικά : ακρυλική κόλλα, αθόρυβη

Διατίθεται σε διάφανο, καφέ και λευκό χρώμα.

ΕΓΧΡΩΜΕΣ

Έγχρωμες ταινίες από PVC σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις. Ιδανικό για την διαχωρισμό λόγω των διαφορετικών χρωμάτων.

CELLOPHANE

Εύκολο στο κόψιμο για σχολική, οικιακή και επαγγελματική χρήση.
1. CELLOPHANE ORIGINALE
2. PP πολυπροπυλενίου
3. ΛΕΥΚΟ ΜΑΤ (αόρατο στο φωτοτυπικό)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΠΛΑΤΟΥΣ 12 – 15 – 19m.m & ΜΗΚΟΥΣ 10- 33 – 66m.

ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ

MASKING TAPE
Για την οικοδομή, για ελαιοχρωματισμούς , φανοποιεία .Εφαρμόζουν σε κάθε είδους επιφάνεια ( τραχιές, καμπύλες, ανώμαλες επιφάνειες, γωνίες , φανάρια αυτοκινήτων) για προστασία και επικάλυψη. Προσφέρουν αντοχή, τέλεια εφαρμογή, ξεκολλάνε εύκολα και δεν αφήνουν κόλλα.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΜΕ ΙΝΕΣ
Αυτοκόλλητη ταινία με ίνες ύαλου κατά μήκος της ταινίας, για ειδικές συσκευασίες και μεγάλα βάρη υψηλής αντοχής και κολλητικότητας.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ALUMINUM TAPE
Αυτοκόλλητες ταινίες από μαλακό αλουμίνιο για την συνένωση αεραγωγών στήριξης μόνωσης σε κλιματισμούς με αντοχή στην θερμοκρασία άνω των 100 βαθμών κελσίου. Το χαρακτηριστικό τους είναι η αντοχή σε ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών συνθηκών (ευρείες θερμοκρασίες και υψηλή υγρασία).

ΣΗΜΑΝΣΕΩΣ

…και τυπωμένες!
Κατάλληλη για εταιρείες δημοσίων έργων προφύλαξης από κινδύνους, στα εργοτάξια, για οριοθέτηση περιοχών κα. Χρώματα σε άσπρο-κόκκινο, κίτρινο-μαύρο.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ:
ΠΛΑΤΟΥΣ 70m.m. & ΜΗΚΟΥΣ 100 – 200m.

ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ

Μονωτική ταινία PVC για ηλεκτρολογική χρήση 6kv (άκαυστη). Για μόνωση σωλήνων και καλωδίων .

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ 8 ΧΡΩΜΑΤΑ:
(Κόκκινο, Κίτρινο, Μπλε, Λευκό, Μαυρό, Πράσινο, Καφέ, Γκρί).