H   ΑSCOTAPE A.E.    δραστηριοποιείται στον κλάδο των αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας και την εμπορία προϊόντων συσκευασίας γενικότερα, από το 1985 και αποτελεί μια αμιγώς Ελληνική εταιρία με κορυφαία και ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά. Μέσω της ηλεκτρονικής μας σελίδας μπορείτε να γνωρίσετε αναλυτικά τα κάτωθι προϊόντα μας, τα οποία αντιπροσωπεύουν τις πιο επίκαιρες , εξελιγμένες λύσεις και τάσεις της αγοράς στον κλάδο συσκευασίας και ειδικότερα στις αυτοκόλλητες ταινίες. Ακόμη έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε άμεσα σε κάθε σας ερώτημα μέσω της ζωντανής συνομιλίας (Chat) ή να μας ζητήσετε προσφορά μέσω της ειδικής φόρμας ζήτησης προσφοράς στην ηλεκτρονική σελίδα μας.

– ΤΥΠΩΜΕΝΕΣ ….. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ (ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ)
– ΑΤΥΠΩΤΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ
– ΧΑΡΤΟΤΑΙΝΙΕΣ – ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΕΩΣ
– ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ & ΕΦΑΡΜΟΓΗ
– ΑΕΡΟΠΛΑΣΤ – ΑΕΡΟΧΑΡΤ – ΟΝΤΟΥΛΕ ΧΑΡΤΙ – FOAM
– ΤΣΕΡΚΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ – ΣΥΝΔΕΤΗΡΕΣ
– ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

 

Με την εμπειρία μας, την ποιότητα της παραγωγής σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές έχουμε κάνει το όραμά μας πραγματικότητα για υπεύθυνη και σταθερή συνεργασία με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε αξιόπιστα στις αυξανόμενες ανάγκες του ισχυρού πελατολογίου μας.

Το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό σε συνδυασμό με τον
σύγχρονο εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την εφαρμογή καινοτόμων ιδεών και πραγματοποίηση  των στόχων μας, ώστε η ASCOTAPE AE να βελτιώνεται και να εξελίσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

1985

Η εταιρεία ASCO TAPE ιδρύθηκε το 1985 από τον ΚΟΥΝΕΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟ και τον ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟ.  Οι δύο ιδρυτές, μέτοχοι κατά το παρελθόν σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες εμπορίου της εποχής, ξεκίνησαν τη δική τους πορεία με όπλο τη μοναδική εμπειρία και γνώση που είχαν αποκτήσει. Το πρώτο κατάστημα 100m2 βρισκόταν στη περιοχή της Αθήνας στην πλατεία Βάθης και εμπορευόταν μηχανήματα και είδη συσκευασίας. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι αποτελούσε μία από τις πρώτες εμπορικές επιχειρήσεις της εποχής με ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογραφικής διαχείρισης.

1995

Η εντατική εργασία, οι πρωτοπορίες, η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και ο επαγγελματισμός είχαν ως αποτέλεσμα το 1995 η εταιρεία να μεταφερθεί σε κατάστημα 300m2, στη περιοχή της Νίκαιας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της.

2013

Η εταιρία δεν άργησε και πάλι να ξεχωρίσει για τις χαμηλές τιμές της και την ολοένα και μεγαλύτερη ποικιλία της, κάτι που το 2013 οδήγησε σε νέο χώρο 900m2  σε κομβικό στο Πειραιά όπου και παραμένει σημειώνοντας ραγδαία ανάπτυξη και κατακτώντας ένα μεγάλο κομμάτι της Ελληνικής αγοράς μέχρι και σήμερα.

2017

Το 2017 η Ascotape προχώρησε σε μια νέα επένδυση,συγκεκριμένα στην αγορά μιας νέας τελευταίας τεχνολογίας εκτυπωτικής μηχανής του οίκου SIAT (L36-150 TC-CE) την οποία ένταξε στον ήδη υπάρχον μηχανολογικό της εξοπλισμό,αυξάνοντας τη δυναμικότητα παραγωγής τουλάχιστον κατά 20%

2019

Μια σημαντική διπλή πιστοποίηση (ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015)  πέτυχε τον μήνα Δεκέμβριο η ASCO TAPE AE, επισφραγίζοντας τις συνεχείς προσπάθειες της για την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες της, διατυπώνοντας παράλληλα με σαφείς ενέργειες την δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης, για την μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την παραγωγική της δραστηριότητα.

Πρόσφατη Βράβευση

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρεία ASCO TAPE AE το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 κατά την διάρκεια της έκθεσης SYSKEYASIA – PLASTIKA 2018, που διεξήχθη στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPRO, πλησίον του διεθνούς αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
Συγκεκριμένα σε μια σεμνή και όμορφη τελετή βραβεύθηκε για την 30ετή αδιάλειπτη παρουσία της στην έκθεση. Ιδιαίτερο σημείο αναφοράς είναι ότι στα 30χρόνια διοργάνωσης της σχετικής έκθεσης έχουν συμμετάσχει πάνω από 1300 εταιρείες του κλάδου της συσκευασίας, (βάσει των στοιχείων του διοργανωτή) και η βράβευση έγινε σε 11 μόνο εταιρείες.

Η εν λόγω διάκριση έρχεται σε μια ιδιαίτερη στιγμή και συμβάλει στην εδραίωση του ονόματος της εταιρείας μας ως ενός αξιόπιστου και διαχρονικού συνεργάτη – προμηθευτή υψηλής ποιότητας τυπωμένων ταινιών συσκευασίας, αποκλειστικά ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση.
Η εταιρεία ASCO TAPE AE ειδικεύεται στην παραγωγή τυπωμένων ταινιών συσκευασίας με το λογότυπο του πελάτη, καθώς και στην πώληση ειδών και μηχανημάτων συσκευασίας με έδρα στον Πειραιά (Θηβών 73, καθοδικό ρεύμα), προσφέρει δε τις πλέον αξιόπιστες λύσεις για υλικά βιομηχανικής συσκευασίας, τις οποίες διαρκώς εμπιστεύονται οι πελάτες μας από το 1985.

Οι Εγκαταστάσεις μας

Η εταιρεία στεγάζεται και λειτουργεί σε έναν οργανωμένο χώρο 900m2 σε κομβικό σημείο του Πειραιά (επί της ΘΗΒΩΝ στο νούμερο 73) .
Το κατάστημα ένας εκθεσιακός χώρος, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν επί τόπου, επωφελούμενοι βέβαια από το άνετο Parking .
Στο ίδιο χώρο εκτυπώνονται και συσκευάζονται οι τυπωμένες αυτοκόλλητες ταινίες συσκευασίας (βιοτεχνικός χώρος) .
Ο χώρος του καταστήματος – παραγωγής είναι σε τρία επίπεδα
στο υπόγειο χώρο είναι η αποθήκη των υλικών συσκευασίας ,
στο ισόγειο χώρο είναι η βιοτεχνία εκτύπωσης των αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας με τις πρώτες και βοηθητικές ύλες – έτοιμα προϊόντα προς αποστολή.
και στον όροφο βρίσκονται η έκθεση των προϊόντων μας , μαζί με τα γραφεία όπου μπορούμε να συζητήσουμε για την μελλοντική μας συνεργασία , μαζί και το λογιστήριο της εταιρείας .
Όλα τα είδη μας είναι τακτοποιημένα κατά ενότητες .
Ειδικότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας μπορούν εύκολα να αναζητηθούν από δίκτυο υπολογιστών εγκατεστημένων στο χώρο μας.
Εξυπηρετικά και καταρτισμένα άτομα της εταιρίας βρίσκονται σε κάθε σημείο, έτοιμα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις σας.
Έμπρακτο αποτέλεσμα της εκτεταμένης αυτής οργάνωσης του χώρου μας είναι η άμεση και ευχάριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Λίγα λόγια για το προσωπικό μας

Οι εγκαταστάσεις, τα προϊόντα και οι χαμηλές τιμές, δεν θα ήταν ποτέ αρκετά για την διαρκή ανάπτυξη και τη πρωτοποριακή θέση της επιχείρησης στην αγορά.
Κινητήρια δύναμη αποτέλεσε και εξακολουθεί να αποτελεί η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα, το πάθος και η έμπνευση των ατόμων που εργάζονται σε αυτή.
Μόνο θετικά μπορούν να είναι τα αποτελέσματα όταν καταρτισμένοι άνθρωποι με όρεξη και πραγματικό ενδιαφέρον, συνεργάζονται αρμονικά σε ένα φιλικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας που σέβεται απόλυτα τη προσωπικότητά τους.
Το προσωπικό της εταιρίας, με συγκεκριμένα καθήκοντα, βάζουν κάθε μέρα την προσωπική τους σφραγίδα στην ουσιαστική εξυπηρέτηση του πελάτη.
Η κοινή προσπάθεια και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της συνεργασίας αυτής, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι η πιο πολύτιμη επένδυση της ASCO TAPE ΑΕ είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί της.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Με βαθιά χαραγμένη την πεποίθηση πως τα οφέλη από την επιχειρηματική ανάπτυξη θα πρέπει να αποτυπώνονται εμπράκτως και με δράσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία, η εταιρεία προχωρά σε σχετικές δράσεις στηρίζοντας οργανισμούς, όπως το Χαμόγελο του Παιδιού κ.α.

(ακολουθεί σχετική ευχαριστήρια επιστολή)

“Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε για πολλοστή φορά τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την συστηματική και ανεκτίμητη συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας με πιο πρόσφατη τη χορηγία ρολλών με φυσαλίδες.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως «το Χαμόγελο του Παιδιού», που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε!”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος